Startlap | Kapcsolat | Kedvencekhez


Tartalom töltése....

Elektronikusan is érkezhet a távhőszámla2020.02.26.

Március elsejétől a GYŐR-SZOL Zrt. ügyfelei – a Díjnet Zrt. rendszerén keresztül – elektronikus formában is kérhetik távhőszolgáltatási számláikat. A győri közszolgáltató ügyfelei elektronikus számlát egyelőre kizárólag a távhőszolgáltatásról kiállított számlák esetében igényelhetnek. A GYŐR-SZOL Zrt. tervei között szerepel a lehetőség további kiterjesztése, erre azonban csak a későbbiekben kerülhet sor. (A hulladékszállításról szóló számlát már több éve a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság, az NHKV Zrt. állítja ki, a tényleges szolgáltatást végző Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.-nek, a GYHG-nak erre befolyása nincs.)

Ahhoz, hogy GYŐR-SZOL Zrt. által kibocsátott távhőszolgáltatási számlát a jövőben elektronikus úton kapják meg, az ügyfeleknek nem kell mást tenniük, mint a Díjnet Zrt. weboldalán (www.dijnet.hu) felhasználói fiókot létrehozni, majd ezután a már meglévő vagy az újonnan létrehozott fiókba belépve a számlakibocsátóknál kiválasztani és regisztrálni a GYŐR-SZOL Zrt.-t.

A regisztráció elvégzéséhez a személyes adatokon kívül szükség van egy régebbi távhőszolgáltatási számlára, illetve az azon szereplő alábbi adatokra:

Vevő (fizető) neve: Számla 3.oldalán bal felső sarok 2.sor

Vevő (fizető) azonosító száma: Számla 3.oldalán bal felső sarok 1.sor

Számla sorszáma: Számla 3.oldal 5.sor 10 jegyű szám

Fontos, hogy a Díjnet használata az ügyfelek számára ingyenes, az e-számlára történő átállás semmilyen pluszköltséget nem jelent! (A fizetési tranzakciós díjakat az ügyfelek bankszámlacsomagjának kondíciói határozzák meg.)

A számlák fizetésére az alábbi lehetőségeket biztosítja a Díjnet:

-    bankkártyás fizetéssel (VPOS),
-    egyedi banki utalással,
-    közvetlen internetbanki fizetéssel (CIB Bank Zrt., Erste Bank Hungary Zrt., OTP Bank Nyrt. ügyfelei esetén),
-    mobiltelefonos fizetéssel (iCsekk),
-    csoportos beszedési megbízás.

Továbbá lehetőség van a számlaértesítő levélből történő fizetésre is.  A Díjnet kényelmi funkciója, hogy a számla fizetési határidejének lejárata előtt a rendszer emlékeztető e-mailt küld, melyből pár kattintással szintén kezdeményezhető a számla biztonságos fizetése.

A Díjnet fiókba érkező számlák bármikor és bárhol megtekintheti, és gondoskodhat azok biztonságos kifizetéséről, akár már a számlaértesítő e-mailből is, továbbá lehetőség van a számlák letöltésére is.

Az e-számlafizetési megoldással a GYŐR-SZOL Zrt. által kiállított távhőszolgáltatási számlákat a Díjnet rendszerén keresztül elektronikusan formában küldi meg az ügyfél Díjnet-fiókjába. Az e-számla használatával számlái, számlákkal kapcsolatos teendői áttekinthetővé, ütemezhetővé és rendszerezhetővé válnak.

Mi az a Díjnet?

A Díjnet egy elektronikus számlabemutatási és számlafizetési felület, amely lehetővé teszi, hogy a rendszerbe regisztrált ügyfelek a számláikat elektronikus formában - internet segítségével - Díjnet fiókjukban biztonságosan tekintsék meg és egyenlítsék ki. A Díjneten jelenleg 33 számlakibocsátó számláinak fizetésére van lehetőség.


vissza | Megnézték: 387

gyorszol facebook logo
Március 2020
H K Sz Cs P Sz V
       1
2
3
4
5

7
8
9

11


14
15

17


20
21
22

24
25
26

28
29
30
31
     
Gy?r Széchenyi István Egyetem Gy?r Nagytérségi Hulladékgazdálkodási ?nkormányzati Társulás Pannon-Víz Zrt. Innonet Gy?ri Kosárlabda Club Gy?ri Ipari Park
A www.gyorszol.hu internetes portál összes tartalma szerzői jogvédelem alá esik.
2004-2010 copyright GyorSzol zRT. |
admin | Adatvédelmi tájékoztató